Köande för biljetter

Medan de flesta valt att pröva sin lycka på nätet, bestämde andra att ta en sovsäck och bege sig till närmaste kassan för att se till att de var längst fram i kön, vilket ger de bästa möjligheterna att kunna se sina idoler i aktion.
I Birmingham över 100 fans köade för att köpa sina biljetter i person, samtidigt Manchesters MÄN Arena ägnar Directioners började köa upp på torsdag.

Med många av bandets fans under 18 år, i många fall så var föräldrar där för att slå lägermed sina barn.
Elaine O'Neill, 46, campade utanför MEN med sin 15-åriga dotter och 13-årigasysterdotter, berättade Daily Mirror: "Jag talade i denna ... de saker du gör för dina barn!
En talesman avslöjade också sådana läger-outs är nu ganska ovanligt, förklarar: ". De flesta
biljetter nu säljs på nätet så camping är sällsynt"
Med biljetter att sälja på nätet inom några minuter att gå till försäljning på lördag, verkar det fans var motiverade i sitt beslut att slå läger.
Medan fler datum sattes till den turnén, lovade en 1 Direction Harry Styles att belöna fans som lyckades lägga vantarna på biljetter.
Han skrev på Twitter: "Bara vaknat upp till denna otroliga nyhet! Tack till alla som fickbiljetter ... vi sätter på den bästa showen vi kan. Tack så mycket. "
2013 Turen är planerad till på Londons O2 Arena den 22 februari, reser över hela Storbritannien innan du avslutar tillbaka på O2 den 2 april.
En översatt artikel från Metro UK.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: