A THOUSAND YEARS - CHAPTER 3.

Erik Hassle – Stay - Acoustic Version 

Lyssna på låten medan du läser. Blir mer känsla i fanficen då. 

 

----

Repris: Jag tog tag i brevet som låg på bordet. Höll upp det så att både jag och Harry kunde läsa det. Jag förstod inte vad som hade flugit i mig den kvällen. Plötsligt föll en tår ner för Harrys vardera kind. Jag knycklade ihop brevet så mycket det bara gick, slängde det i papperskorgen och kramade om Harry.

----------
Det var första måndagen i december månad. Jag hade ledigt från skolan i December. Det var helt sjukt hur snabbt jag hade lärt känna Harry, det kändes som om jag hade känt honom i flera år, men det var bara några dagar och nu låg han här några centimeter bredvid mig. Jag gäspade och tittade på Harry. Han verkade vara utmattad från gårdagens alla händelser. Jag hade fortfarande inte förstått hur det kunde gå så fort för mig och Harry att faktiskt beté oss som ett par. Var vi kanske ett par? Det kanske var så.
Jag gick upp och tittade mig själv i spegeln, tittade på mig själv, jag kunde inte stå ut med hur jag såg ut, kroppskomplex gånger tusen. Det gick bara inte, ju mer jag försökte. När jag inte ens visste ordet av det stod Harry och kramade om mig bakifrån. Jag vände mig om satte händerna på hans axlar. Harry stod inte ut längre. Han drog mig närmare sig och tryckte sina läppar mot mina. Vi stod och kysstes en lång stund tills Harry avröt kyssen och viskade '' You're really beautiful, Hermione! '' i mitt ena öra. Jag viskade tillbaks '' Harry, are we together? Or just friends?'' '' I let you choose, hazelnut. '' svarade Harry. '' I'll choose together, Hazza. '' Sa jag. Sedan fortsatte vi kyssen.
-------------
Jag insåg först nu hur mycket klockan hade blivit, vi hade inte ätit något på hela dagen. Vi gick tillslut till Nandos, en snabbmatskedja i England som rockar fett. Enligt mig och de flesta andra. Hand i hand gick vi, det hade blivit mörkt ute och gatulycktorna hade tänt sig, de första snöflingorna hade börjat landa på Londons gator. Både jag och Harry hade bara våra höstjackor ännu. Men det gjorde inte oss någonting.


Vi kom fram till Nandos, gick in, jag tog ett bord medan Harry gick och beställde. Harry stod i kön i väntan på sin tur och stirrade på mig med sitt gulligaste léende. Jag log tillbaks. '' Ey, you kid. It's your turn to order. '' Sa en arg röst till Harry, han hoppade till, blev röd i ansiktet, sen gick han fram och beställde. Jag skrattade när han kom tillbaka med maten i händerna. '' It wasn't that funny, Hermione.'' Sa Harry och gjorde en gest. '' I thinked it was. Haha, but I still love you, honey. '' Svarade jag och log mot Harry som hade börjat äta. Vi satt och pratade med varandra medan vi åt, en lång stund

.
Vi tillbringade resten av kvällen på en bänk i Hyde Park, delade filt med varandra, skrattade och kysstes, under månen. Var detta en dröm? Nej det var det inte. Tillslut gick vi hem till Harry. Jag sov hos honom nästan resten av veckan. Veckan började dra sig mot sitt slut. Snart var det fredag.

'' Party at my house tomorrow night? What do you think? '' Sa Harry. '' It sounds fun, I'll help you to clean your apartment Harry, if you want to. '' Svarade jag. '' Thank you, Hermione, it means alot. Jag låg tätt intill Harry och han höll om mig. Jag älskade Harrys närhet. Jag kunde inte bli lyckligare lottad. Äkta kärlek. Seriöst förhållande. Perfekt. Allt var perfekt. Det kändes precis som i en film.
Jag somnade sedan med mitt huvud liggande på Harrys bröst.
----
Vad kommer hända på festen? Kommer det hända något mellan Harry & Hermione? Kommentera, minst 3 kommentarer för nästa kapitel.


Kommentarer
Postat av Ida
2012-12-12, 11:41:58

Mmmmmmeeeerrr

Postat av Johanna
2012-12-12, 13:39:22

Älskar denna fanficen, kan ni inte skriva den lite läängre? Fast iofs så är det ju lagom. Längtar till nästa <3

Postat av Moa
2012-12-12, 16:29:10

Mer!

Postat av Elin
2012-12-12, 16:29:59

ÖNSKAR SERRI ATT DET VAR JAG SOM VAR TILLSAMMANS MED HARRY I DEN FF'EN, MEEEER!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: