Video Diary Backstage at the iTunes Festival 2012

- Har missat att lägga upp den här :) x

En bild på Harry Och kort a.n.g min update

Som förlåtelse. För att jag inte uppdaterat er på åratal kör jag på det här inlägget.
Jag kommer dock tyvärr inte att vara tillbaka helt då jag har 3 prov + 1 förhör och 
ett extra prov som jag ej hunnit göra klart och allt det gör jag under v.49. Och sen 
har jag 2 no redovisningar + en no rapport och hemkunskap läxa till v.50 och
min egna häst att åka ut till och sköta, så jag har tyvärr inte tid, vilket
Evelina vet att jag är otroligt ledsen för, ska göra mitt bästa
för att bli bättre på att uppdatera. Och stora creeds till
dig Evelina som skriver en otroligt bra fanfic :)) xx
Vi hörs, ska försöka updatera under 
skoltiden/rasterna imorgon/idag.

DAGENS FOTO - NIALL

Niall idag.

LIAM PAYNE - YOUTUBEKONTO.

Liam har startat ett eget YouTube-konto, checka in det och prenumerera vetja! 
http://www.youtube.com/channel/UC0NVoq39S_9xU6lZORdNekw?feature=mhee

A THOUSAND YEARS - CHAPTER 2.

Sleeping At Last – Turning Page - Instrumental

Lyssna på låten samtidigt som du läser. Blir mycket mer känsla att läsa då.

 

____________________________

Repris: '' I'm glad that you didn't jump. '' Sa Harry. '' Me too! '' Svarade jag.
Sedan somnade jag i Harrys famn.
Han kysste mig lätt på pannan och en tår föll nedför hans kind när han tänkte vad som kunde hänt ifall han inte gick förbi mig på bron. Då kanske jag hade funnits längre.
_________________________________________________________
Kvällen slutade med att båda hade somnat i soffan.
Jag vaknade av att jag låg väldigt obekvämt i soffan. Jag kände en god doft tränga innanför min näsa. Harry stod i köket och gjorde frukost till oss båda. Jag tog filten som jag hade sovit med, svepte in mig i den och gick till Harry i köket. Harry la först märke till mig när jag ställde mig bredvid honom. '' Goodmorning pancake! '' Sa Harry till mig. Jag log och mumlade '' Goodmorning. '' ''Have you slept well? '' Frågade Harry mig. '' Yeah, a little. '' Svarade jag. Harry log mot mig och fortsatte steka äggen på stekpannan.


När Harry var klar satte vi oss på hans balkong och åt frukost. Det var en solig dag som väntade där utanför. Vi pratade och pratade. Jag berättade om min dåliga uppväxt, om min mamma och att jag hade skrivit ett avskedsbrev som mamma skulle läst när hon kom hem från rehabiliteringen. Plötsligt tänkte jag, tänk om hon kommer hem idag? Jag blev ännu mer seriös i blicken och sa till Harry. '' What if she comes home today and if she reads the letter. I'm so freaking dead. Harry, please, please help me. '' Frågade jag med en rädsla i rösten. Tillslut började jag bli tårögd. '' It's going to be okay Hermione. I'll go with you. '' Sa Harry och sträckte sig över bordet för att krama mig. ''Are you sure?'' Frågade jag Harry. '' Yes, I'm really really sure. '' Svarade han.
När vi hade ätit upp frukosten bar Harry in disken till köket och ställde i allt i diskmaskinen. Sedan gick vi båda in från balkongen och Harry låste balkongdörren efter sig.


'' Should we take a bath?'' Frågade Harry och blinkade med ena ögat. ''Okay, sure!'' Svarade jag och hängde med Harry in till badrummet, han låste badrumsdörren, gav mig en handduk och satte på vattnet i badkaret, det var stort nog för två stycken att få plats där i. Vi tog av oss våra kläder. Plötsligt märkte jag att Harry stod och tittade på mina armar, när jag tog av mig min tröja. Han sa. '' What the hell have you done to yourself Hermione? Och kom närmre mig. '' It's not worth it. '' Fyllde han i. '' I couldn't take it Harry. I felt so bad when I did that. I promise. I'll never do that again. Please Harry. '' Sa jag med en klump i halsen. '' It's okay, I'm not mad at you Hermione. '' Sa han och tryckte sig närmre och kysste mig. Jag rodnade, jag hade aldrig fått en kyss av någon kille förut. '' That was amazing, Harry! '' Sa jag. '' Please call me Hazza! '' Skrattade han. '' I'll try, Hazza! '' Sa jag ännu en gång.
Så hoppade vi i badkaret.


Vi hade suttit och pratat i badet i snart en timme och det var läge att gå upp. Jag fick låna en t-shirt och ett par mjukisbyxor av Harry. Sedan tog jag min jacka och vi gick hem till mig för att hämta brevet. Det var ungefär 15-20 minuter gångavstånd hem till mig från Harry.


Vi började gå upp på min uppfart som ledde till vår ytterdörr. Nej. Det kunde inte vara sant. Det kunde verkligen inte vara sant. Mamma hade kommit hem. Det var kört. '' Oh no, my mother is home. '' Sa jag till Harry och tårarna började rinna ner för mina kinder igen. Harry greppade tag i min högra hand och höll i den hårt. Vi gick tillsammans in genom ytterdörren in till köket. Där satt min mamma. Med brevet i händerna. Köksbordet var fullt med tårar. Mamma tittade upp på mig och Harry. Jag stod och grät samtidigt som jag höll i Harrys hand. Mamma fick inte fram ett enda ord. Hon lämnade brevet på bordet och gick och satte sig i vardagsrummet ihopkrupen i en utav fotöljerna.


Jag tog tag i brevet som låg på bordet. Höll upp det så att både jag och Harry kunde läsa det. Jag förstod inte vad som hade flugit i mig den kvällen. Plötsligt föll en tår ner för Harrys vardera kind. Jag knycklade ihop brevet så mycket det bara gick, slängde det i papperskorgen och kramade om Harry.

______________________________________

6 kommentarer innan nästa kapitel. 

 

DAGENS BILD.

Isn't he lovely? Isn't he wonderful?

A THOUSAND YEARS - CHAPTER 1.

Christina Perri – A Thousand Years - feat. Steve Kazee [Part 2]
Ni måste lyssna på låten samtidigt som ni läser. Blir mer ''spännande'' då.
____________

Jag satt vid det lilla skrivbordet och skrev. Ensam hemma. Jag satt och grät samtidigt.
`` Dear mom and dad. I can't take it anymore. Even how much I try. It doesn't work. I don't want this. I love you. Maybe you'd not see it on the outside, but I really do love you so much on the inside. I promise. This is my farewell letter, I guess. Please give me a beautiful funeral, that's all I want.
I don't want you too think that this was your fault. Because it's not. And this is the last thing I want to say... I hope I'll see you in heaven.
Love from Hermione. xx ´´
Jag vek ihop brevet, la det på matbordet där vi brukade sitta, gick ut i hallen, tog på mig skorna och en jacka, stängde dörren efter mig och gick iväg till London Bridge. Londons högsta bro. Jag kunde inte tänka längre. De psykiska problemen hade tagit över hjärnan helt. Efter ca 6 minuter var jag framme vid bron. Berädd på att strunta i allting, ge upp. Mitt hjärta dunkade hårt när jag ställde mig på brokanten. Vid denna tiden på dygnet var det inte många som var ute. Jag skulle precis ta det sista andetaget och hoppa. Men då kommer någon och tar tag och håller fast mig, som hindrar mig ifrån att hoppa. Jag får panik och börjar skrika.

Det står en kille bakom mig. Med väldigt lockigt hår och gröna ögon. Han lyfter ner mig från bron och tar mig i sin famn. Jag skakar. Han tittar på mig. Jag tittar på honom. Vi får ögonkontakt. Båda börjar lé.

En halvtimme senare sitter vi båda i soffan i hans lägenhet. Han har gjort en varsin kopp med thé. Han började lite tyst att prata med mig.
'' How are you? '' frågade han. '' Fine, a little bit dizzy. '' svarade jag fort. '' My name is Harry, Harry Styles, what is your name? '' Frågade han och log. Då svarade jag. '' Hermione Walker, Thank you for saving me at the last second. '' '' I'm glad that you didn't jump. '' Sa Harry. '' Me too! '' Svarade jag.
Sedan somnade jag i Harrys famn.

Han kysste mig lätt på pannan och en tår föll nedför hans kind när han tänkte vad som kunde hänt ifall han inte gick förbi mig på bron. Då kanske jag hade funnits längre.

_________________________________

Vad händer när Hermione vaknar? Kommer Hermiones mamma hinna läsa brevet när hon kommer hem från rehabiliteringen? 

Skriver mer efter 5 kommentarer till att börja med.

 

A THOUSAND YEARS - PROLOG.

Jag heter Hermione. Jag är 17 år gammal, bor i London, jag har haft psykiska problem sedan jag var 13 år. Det är verkligen jobbigt ibland. Det började med att mamma & pappa blev mer och mer osams. Dom bråkade bara mer och mer för varje dag. Pappa flyttade till någon annan tjej och skillde sig med min mamma. Min egen mamma misshandlade mig när jag precis fyllt 15 år. Det är som ett mén för livet 
I skolan blir jag mobbad för ofta. Kan eller får inte se ut som jag vill, utan att bli sparkad eller spottad på. Det enda jag vill är att passa in för en gångs skull, men det går aldrig. 
 
Jag kommer aldrig någonsin att få mitt liv tillbaks. Ensamheten hemma varje dag är så trist, men jag slipper mamma i allafall. Min mamma är på något rehabliteringshem därför att hon missbrukar cigaretter och alkohol. Det är därför hon blev som hon blev. 
__________________________________________
Lägger ut kapitel 1 om en stund. Hoppas ni gillade detta, prologen kanske inte var den bästa men vänta bara till kapitel 1. Då kommer det hända massor! 
 

A THOUSAND YEARS - FANFICTION

Jag har haft fullt med prov hela veckan och har varit helt slut. Bloggar faktiskt så mycket jag hinner. Men jag kommer med en prolog snart. Håller på att skriva på en, som jag hoppas att ni kommer gilla. :)
 

MONDAY CHALLENGE.

Förklaring: Gå in på twitter & Hashtagga #1Dfood sedan tar du och skriver en mening från någon låttext i killarnas nya album som te.x '' I won't let these -chicken wings- slip out of my mouth''. Hoppas det var till förklaring! 

BACK ON TRACK - AGAIN.

Yes, även jag har tagit några veckors paus från bloggvärlden, ni kanske inte driver en sådanhär stor blogg, men ni som gör det, ni förstår hur kämpigt det är och man vill ju ha kvar sina läsare. 
 
Anyway, börjar blogga på allvar nu igen. Försöker iallafall, trots allt skolarbete som går före. Slänger in ett inlägg om ett tag! 
Ett foto på One direction från AMA igår/inatt

Jag kommer vara tvungen att ta en ...

 P.g.a skolan måste jag nog ta en paus här ifrån, känner mig så dum mot er när jag bara lämnar bloggen utan att uppdatera och ge en anledning, men skolan tar över mitt liv hinner inte ens ut till min häst nå mer endast 1-3 ggr i veckan max. Jag lovar att återkomma så snabbt jag kan, förlåt. Men jag kommer underpausen vara aktiv på twitter ändå så följ gärna mig heter Onlyjessica_ där . Tack till alla som tar er tid att kolla in även fast vi inte alltid uppdaterar t.e.x 4 ggr per dag. Kram på er ! 

Behind the scenes at the photoshoot - Niall

 

Killarna förutom Zayn med Johnny depp

Zayn idag

Länkbyte

Liam Payne, ung och redan högpresterande läkare på London Bridge Hospital. Trots sin ålder kunde han mer än de flesta. Läkaryrket hade gått i släkten på hans fars sida vilket gett han stora fördelar och tips vilket ha gjort honom till den han är idag. Som specialist inom cancer har han hjälpt många unga och äldre. Men han har även andra intressen som musik som han är med i ett lite mindre band vid namn One Direction. Endast på hans fritid hade han tid med sina fyra kompanjoner. En dag rullar Stephanie in med hjärtstillestånd. Liam får Stephanie som patient och blir ansvarig över hennes värden och hälsa. Oväntade komplikationer med cancer betyder det en långvistelse på sjukhuset. Men att ha varandra så nära dygnet runt måste man ju komma varandra närmare.
-
Ville ge den här underbart bra bloggen en chans, och det gjorde att jag blev helt fast och har följt den sedan starten, så snäll ge ni också den en chans för ni ångar inte er det lovar jag så kom igen klicka på bilden :) x

Niall & Harry med Sophia Grace & Rosie

 

Ellen - The ellen degeneres show - LA

 
 

FÖRLÅT !

Förlåt att jag varit oaktiv i ett par dagar nu men skolvärlden tog över mitt liv, haft 2 prov i veckan och en massa läxor och fixa ämnen som jag ligger efter i, att gå i åttan är tufft speciellt om man blir borta bara en/två dagar räcker. Vilket är otroligt jobbigt. Nog snackat om det!! Nu är jag tillbaka i alla fall över helgen ! :) x

Alla förutom Harry med Michael buble

BEHIND THE SCENES AT THE PHOTOSHOOT.

Harry Styles
Liam Payne
Tyvärr har VEVO inte lagt ut någon BTS video på de andra killarna. 
Tusen tack till alla våra läsare! 

DAGENS BILD - NIALL.

Fotot lades upp på One directions twitter den 31 oktober.
Är Niall inte för gullig? :)
 
 

@ONEDIRECTION TWITTRAR:

9 DAYS TO GO!

Killarna i Paris 2012-11-03

'
  
 

Zayns och Perries nya valp

Så otroligt söt :) . Den har inget namn ännu. Och Perrie hart tweetat om att vi ska ge förslag på namn
så passa på att tweeta henne dom kanske väljer just ditt namn, vem vet ;) x
 
 
 

NIALL TWITTRAR:

Vad menar han med detta, tror ni? ;)

Cosmopolitan Magazine.

Lite halvdåliga bilder jag hittade på internet men det får gå kommer förmodligen fler under eftermiddagen. :)
 
 
 
 
 
 

UNSEEN PHOTO.

NIALL TWITTRAR:

DAGENS BILD.

Bilden kanske är gammal men dom är fortfarande lika vackra! :')

ZAYNS NYA TATUERING!

Vad tycker ni om den? ;)

INTERVJUN 2012-11-03

Till alla er som missade intervjun med killarna kan kika på det här, eller om ni vill se det igen! 
http://www.tv4play.se/program/x-factor?video_id=2236545
 

ANG. TÄVLING.

Ville ni ha en tävling där man kunde vinna en One direction singel och en HEMLIG överraskning? Då får ni allt bli MYCKET bättre på att kommentera! Så följ bloggen på bloglovin finns länk längre ner på sidan och ja helt enkelt följ oss! VISA VAD NI GÅR FÖR NU DIRECTIONERS, VISA ATT NI ÄR BÄST! 
 
 

LOUIS TWITTRAR:

 
Vi har även skaffat ett eget twitterkonto för bloggen. Följ oss gärna! 
https://twitter.com/1DSWEFANSITE

XFACTOR INTERVJU MED KILLARNA IGÅR KVÄLL:

Ni som missade hela intervjuven i XtraFactor igår kväll har den här! 
 
http://www.tv4.se/x-factor/klipp/intervju-med-killarna-i-one-direction-2236558 
´¨
Notera att intervjun endast är med Liam och Zayn! 

XFACTOR FREDAGSFINAL!

Ikväll är ju killarna med i xFactor Sverige, hur många är taggade? 
Just nu iallafall kan ni titta på xFactor live One direction-cam!
http://www.tv4.se/x-factor/artiklar/live-x-factors-one-direction-fan-cam-50927a0804bf722008000005
Vilka utav er ska dit ikväll? :)
 

Nu är dom här

 
 
Dom är i Sverige, Killarna har twitat jätte mycket de senaste timmarna i Sverige :) . 

LIAM TWITTRAR:

SÖTA DIRECTIONERS!

Några söta directioners har satt upp en välkomst skylt till killarna på E4 i Stockholm. Så kreativt! 
 

LIAM TWITTRAR:

 
Vi är glada av att få ge er beskedet om att killarna är påväg till Sverige nu Directioners! 

Bild på Niall och Louis ifrån planet till Swe

Killarna i italienska xFactor + Info

 
 
 
Det är alla bilder jag har hittat än så länge, och det står även att dom kommer inte att fara tillbaka till hotellen efter åt utan tar flyget hit till sverige direkt, imorgon uppträder dom i xFactor 20.00 och ska besöka två radio stationer NRJ och RixFm vad jag i alla fall förstått :) x
 
 

Zayn och Louis klädde ut sig inför Halloween

Visst är dom söta ;)? 
 

'Vogue' Magazine


 
 
 
 
 

Jackorna som killarna hade i 'Vogue' Magazine

1 DAY TO GO