Like a dream, kapitel 3

Innan: ``Jag började kittla honom så han började att skratta sen drog han sig närmre och kysste mig en gång till. '' I love you sweetheart! '' Sa Louis och log mot mig. Jag log tillbaka och sa '' I love you too my carrotboy! '' Båda skrattade till och kröp ner under täcket. Jag la mitt huvud på hans bröst. Jag kände att han slappnade av. Och tillslut somnade vi båda.´´

Söndagmorgonen därpå vaknade vi väldigt sent på förmiddagen. Klockan var redan halv tolv. Louis kysste mig i pannan och jag log åt honom och han log tillbaka. Louis hade redan börjat resa sig upp medan jag låg kvar och log mot honom. Han tog på sig sina rutiga pyjamas-byxor och en helt vanlig svart t-shirt, och gick sedan ut i köket. Han gjorde kaffe och en smörgås till sig, och ett glas med apelsinjuice och en smörgås med gurka på till mig. När det var färdigt ropade han: '' A very late breakfast served! '' . Jag gick upp ur sängen och tog på mig en utav Louis t-shirtar och gick sedan in till Louis som satt vid matbordet. Vi satt för det mesta dels tysta och tittade på varandra. Båda log mot varandra. När båda var färdiga började vi göra oss i ordning. '' I take a shower, honey! '' Sa Louis. Jag sa ingenting utan bara log. Medan Louis var i duschen gick jag runt i lägenheten och studerade den fina inredningen som stod på sin plats. Plötsligt kom jag och tänka på att det var söndag. En vanlig jäkligt seg söndag. Jag suckade. Då plötsligt kom Louis ut från badrummet. Det luktade parfym så det smällde om det. Han sprang hit och dit i sovrummet och letade efter massa kläder. Efter ett tag hade han hittat ett par ljus-röda chinos och en blåvit randig t-shirt.
-------------------------
'' Do you know what the most beautifulllest on the earth is? '' Frågade Louis med ett gulligt léende. Jag svarade ''No?''  '' It is you silly! '' Skrattade Louis. Jag blev glad och slog armarna runt hans hals. Han kramade mig tillbaka och pussade mig på kinden. Lite senare blev det dags för att åka till studion för att Niall, Louis, Harry, Zayn och Liam skulle spela in en bit på en ny låt. Vi gick ner i trappuppgången, ut på trottoaren och vinkade på en taxi. Vi satte oss i taxin och åkte iväg. Louis la armen runt min axel och jag lutade mitt huvud mot hans bröst. Jag hörde hur hans hjärta bultade lugnt och samsat. Och efter knappt ett ögonblick var vi framme. Vi gick ut ur taxin, och gick sedan in i studion. '' Hey, Louis and Vanessa! '' Sa Niall glatt. '' We going on UK-tour on this wednesday. But don't worry about the school. We have told your principal about a take off in one month. '' Sa Niall igen. '' Should I get to hang with you on tour? '' Undrade jag lite nervöst. '' Course you're going to, if you want ofcourse. '' Sa Niall ännu gladare. Jag svarade inte på det utan bara blev överlycklig inombords.
--------------------------
Måndag...
Jag satt i min bänk och skrev en massa på mitt matte-häfte. Sen var det dags för rast. Louis stod utanför dörren till mitt klassrum och väntade. '' Hi honey! '' Sa han lugnt. '' Hi '' Svarade jag och log. Vi gick och höll varandra i handen i den långa korridoren. Man hörde hur ganska många viskade och fnittrade åt oss. Men det brydde vi oss inte om. När det började dra sig mot lunch gick vi in i matsalen och tog lite mat. Vi gick och satte oss vid dem andra killarna och tjejerna. När alla var klara gick vi till matematiken. Ett oplanerat matteprov var nu på gång och alla i klassrummet satt knäpptysta och alla hade sin blick på pappret. Eftersom matematik var det ämnet jag var bäst i så gick matematik-provet lika bra som alltid. När tiden var ute ställde sig Mr.Styles upp och började samla in proven. Därefter var skoldagen slut. Jag gick med Louis bredvid mig hela vägen hem. Denna gången var det dags att vara hemma hos mig. Bara mamma och pappa inte var hemma. Vad pinsamt det kunde bli ifall dem var hemma. Denna gången hade jag tur. Ingen var hemma. Inte ännu i alla fall. Jag låste upp ytterdörren, båda gick in och hängde av sig jackorna. Vi gick upp i mitt rum. Satte oss på sängen och började först stirra in djupt i varandras ögon sen efter ett ögonblick snuddade våra läppar mot varandra. Det var som en dröm. Louis smekte min hals, och jag rufsade till hans hårfrisyr. '' You're so fuckin' perfect baby, I love you! '' Sa Louis lugnt. '' You are the same as '' Svarade jag och log ett stort léende.
---------------------
Tisdagen gick fort och Louis sov hos mig till Onsdagen, då vi skulle åka. Jag packade en del med kläder. Louis fick bestämma det mesta. Han valde flest kläder som var randiga. När vi var färdiga så var det dags, dags att åka på turné med killarna som jag älskade som mest, kunde knappt fatta att det var sant. Jag kände killarna som var kända över hela världen. Och nu skulle jag få hänga med dem på Europa-turné.
------------------------
Vi satt i bussen. Louis och jag kollade på en film.  Han satt och höll armarna om mig, och vi tå-flörtade med varandra under filten. Vi skulle börja med att åka till Bulgarien. Det var lång resa dit.När filmen var slut, tog vi något att äta. Sen var det dags att stanna bussen i Berlin i Tyskland. Jag gick sakta efter Louis och de andra killarna. Jag märkte hur många fans det började komma omkring oss. Dem allra flesta stirrade mig med arga blickar. Louis och dem andra märkte inte att fansen gjorde bitch-blickar mot mig, precis som om dom inte gillade att jag var med dem. Ett ögonblick senare var det ett fan som fick tag i mig. Hon började slå mig, riva mig på armarna och sist men inte minst tog hon sats och lyckades knuffa mig ner på marken. Louis och de andra killarna märkte det, och sprang fram till mig som låg ihop krupen till en sköldpadda vid asfalten och händerna nedgrävda i händerna. Louis satte sig ner drog upp mig i sin famn och frågade mig: '' What happened to you honey? Frågade han med uppspeld röstton. '' Where am I?'' Svarade jag till Louis fråga. Jag hade nog fått en chock. '' I..I.. It was a .. fan.. to. you! '' Stammade jag. '' Okay, who did this to her? '' Undrade Louis till hela folkmassan som stod runtom dem. Ingen svarade. Alla stod knäppt tysta och bara stirrade på Louis som höll mig i sin famn. '' I said WHO did this? '' Frågade han med en lite argare ton. Tillslut tappade Louis tålamodet och gick iväg med mig i famnen. Jag blev glad inom mig när jag tänkte på att han faktiskt försvarade mig. Han gick in med mig i turné-bussen igen. Han la mig i hans säng, gav mig lite juice och en kyss på pannan. '' I Got to go, we've going to have a sign.. But stay here, I will be back in one hour '' Sa Louis till mig. Jag nickade ledset och han gick. En tår föll ner för min kind. Jag snyftade, och tänkte för mig själv att han kanske hittade någon annan där, som han gillade mer än mig. Var det sant? Jag hoppades inte på det. Jag låg bara och stirrade upp i taket tills jag hörde att någon öppnade dörren. Det var Niall. Han hämtade en macka ur kylen och började sedan att äta den. Han satte sig på bordet bredvid sängen jag låg i och började prata med mig.
__________________________________________________________
Det vart 3.e delen då! Hoppas att ni verkligen tyckte om den! :)  Det tog lite tid att göra den. Men bättre än inget!


Dålig uppdatering!

Sorry för riktigt dålig uppdatering men imorgon så lovar jag att uppdatera som en galning, och imorgon så lovar jag också att fanfictionen kommer ut också! hoppas ni nöjer er med lite bilder! :)
Sötnos! ;)
Inlägget blir jättekonstigt för st jag bloggar i mobilen utan någon blogg.se app med sts! :)

Bring it on baby..

Yeahs!
Det går inte att vara finare! Föresten för alla som undrar kommer troligtvis del 3 på fanfictionen imorgon! Hoppas ni inte längtar ihjäl er bara! Jag lovar att jag ska försöka göra så mycket jag hinner.
Who is the hottest boys on the earth? ;)

Dagens bilder

i LA

Lite bilder!

Stand-up-one-direction-28618898-500-300_large379846_187671767990599_153175588106884_371363_1606231846_n_large504096104_largeTumblr_lkgzbyu6eu1qgtfpa_largeTumblr_lybgb9asck1r5wneoo1_250_largeTumblr_lygws1x4yn1qipyazo1_500_largeTumblr_lyglggwz1q1r6sx49o1_500_large

1D GÄSTER I ICARLY

Dagens bild!

Harry på Up all night tour i London!

Sony music svarar på frågor.

Någon hade frågat om det var någon konsert inbokad i Sverige, och här har ni svaret:

I should have kissed you

En preview har kommit på den nya låten! :)

Dagens foto

Fail foto blev det!
Åh, Harry!

Rösta på 1D!

Detta trendade också ↓
Och om du vill rösta så gör du det här : http://www.brits.co.uk/voting

Dagens bild på Louis

Louis & Eleanor i somras/höstas.

Like a dream, kapitel 2

[ Jag vet att ni flesta, tycker om när det blir lite perversiskt! Så hope u like it guys! ]

``Vi pratade lite med varandra, men efter en stund gick vi ner till dom andra, vi satte oss i soffan, men efter en liten stundflög Liam och Danielle upp på dans golvet. Vi satt och tittade på dom, det började spelas en lugn låt och jag och Louistittade på varandra och log, vi reste oss upp och jag la mina händer på hans axlar och han la sina på min midja, vi dansade sakta i takt till musiken.
Jag lutade mitt huvud mot hans bröst. När låten var slut sa han "hm, you are a good dancer" och log, "you too" sa jag.´´

Dagen därpå vaknade jag i Zayns gästrum. Louis satt på en stol och tittade ut genom fönstret. '' Good Morning Nessa '' Sa Louis till mig när jag vaknade. '' Moorning Lou! '' Svarade jag med en hes röst. Jag bad Louis titta bort en liten stund till för jag skulle ta på mig min onepiece som jag packade ner i väskan igårkväll. '' Where is my onepiece? '' Sa jag med lite nervös röst. Louis svarade några sekunder senare. '' Sorry.. '' Med en svag röst. '' Seriously, where have you, done with my One Piece? '' Sa jag med lite starkare ton i rösten. '' Haha, i'ts a long long story... But if you want to, you can take my onepiece! '' Sa Louis lite nervösare. Jag tackade ja till att få låna hans onepiece resten av dagen, sen så gick vi ner på terassen där de andra killarna satt.
-----------------------
'' R' you to ready for some breakfast? '' Frågade Niall. '' Some breakfast would not be so bad, actually! '' Sa jag till Niall som redan börjat äta långt före de andra. Jag roffade åt mig ett par mackor & ett glas med nypressad apelsin-juice. Solen sken mitt på terassen, där vi satt. När alla sedan ätit sin frukost klart så sprang killarna till Zayns swimmingpool och hoppade i med kläderna på sig. Dem fick mig att bli glad, börja skratta. Medan killarna badade tog jag och drog av mig Louis one piece, sen la jag mig ner i en solstol och började sola. Några minuter senare kom Louis upp till mig och frågade '' Want some sunscreen? '' '' Sure '' Svarade jag och la mig på mage så att han kunde smörja in ryggen. När han tog sin hyfsat, ganska kalla hand, kände jag på mig att jag rådnade och blev röd i hela ansiktet. När jag blivit normalfärgad i ansiktet igen tittade jag snett upp mot Louis som satt och masserade min rygg. '' Everything just for you my lovely! '' Sa Louis och log. Jag blev varm inombords av glädje. Tänk om man hade en underbar pojkvän som Louis. Fast det skulle nog i för sig aldrig hända att jag blev tillsammans med Louis, fast ingenting är omöjligt.
----------------------
Det började bli kväll. '' Are you with me out for a evening walk? '' Frågade Louis. '' Sure '' Svarade jag honom glatt. Jag tog på mig ett par kortbyxor och ett linne som jag fick låna utav Zayns lillasyster. Sen gick jag
iväg med Louis bredvid mig.  Klockan var nästan åtta på kvällen och det började bli en aning mörkt och kallt. '' It's cold, I'm freezing! '' Sa jag med en darrande ton. '' Came closer to me Vanessa! '' Han knäppte upp sin jacka och la sedan armen om mig medan jag lutade mig mot hans axel. Vi hittade en parkbänk som vi satte oss på och tittade på det sista av solnedgången. Jag hade aldrig varit så kär. Någonsin, vad jag minns i alla fall. Innan solnedgången gick ner helt så började vi stirra in i varandras ögon. Länge..Länge. Tills han lutade sig fram och kysste mig. '' I'm in love with you Nessa! '' '' And I am in you, Louis! ''. Den kvällen var den underbaraste kvällen som jag varit med om. Sen beslöt vi oss för att gå hem. Hem till Louis. Vi gick för det mesta tysta bredvid varann hela vägen hem.
------------------------
Vi gick in i den ganska mörka lägenheten. Men det blev snart ljust igen för att Louis tände lite lampor här och var. Sen så tände han några levande ljus. '' It's pretty romantic  '' Sa jag med en lugn röst. '' Haha, yeah, indeed! '' Sa Louis som precis börjat med kvällsmaten. Jag satte mig lite försiktigt i soffan. Jag hörde Louis som skalade någonting. Sen efter en stund kom han nästan flygandes ner i soffan bredvid mig med ett fat med massor av morötter. '' Haha, carrots? Are you serious? '' Sa jag skrattandes. '' Yeah! '' Svarade Louis högt. Han satte på tvn. Det var en romantisk film på kanalen vi tillslut tittade på. Louis satt upp i soffan medan jag låg i hans famn och han pillade mig i håret. '' Do you like it? '' Undrade Louis. '' Yes I do but, how did this happen anyway? Are we togheter? '' '' I don't know. But if you want to. '' Svarade Louis. '' Ofcourse i want to, Louis! '' Sen så fick jag den underbara känslan igen. Nu var jag tillsammans med världens finaste kille. Vi fortsatte att gulla med varandra ända tills filmen var slut. När filmen var slut kom jag och tänka på vilken dag det var. Det var söndag, i alla fall trodde jag det. '' LOUIS! IT'S SCHOOL TOMORROW! '' Skrek jag. '' Take a chill pill Nessa, It's study-day at monday, plus it is saturday today.'' Sa Louis glatt. Sen bytte vi samtalsämne och gick in i sovrummet. Sovrummet var svart, vitt och silver-aktigt. Louis slängde sig i sängen med ett skutt och skrek : '' Yeah! That's what I'm talkin' about! '' . Jag skrattade till, sen drog han ner mig i sängen också. Jag började kittla honom så han började att skratta sen drog han sig närmre och kysste mig en gång till. '' I love you sweetheart! '' Sa Louis och log mot mig. Jag log tillbaka och sa '' I love you too my carrotboy! '' Båda skrattade till och kröp ner under täcket. Jag la mitt huvud på hans bröst. Jag kände att han slappnade av. Och tillslut somnade vi båda.
______________________________________________
Jag hoppas verkligen att ni gillade kapitel 2 av Like a dream. Tack, alla underbara läsare dvs för att ni läser bloggen i övrigt. :)

Moments.

Ja detta är väl ganska sant eller? :'D

Daim.

Jag [ Evelina ] är lite överaktiv nu på bloggen eftersom vi inte har några läxor. Jag är jätte rädd att biljetterna kommer att vara slutsålda nästan direkt när 1D kommer till sverige.. för det stod ' slutsålt ' på alla förutom en på England/Irland turnén.
Som ni ser så.

One thing,album 13.e Feb

Som ni ser så kommer grabbarnas 3.e album ut den 13.e, i de albumet kommer det även att vara en ny låt vid namn ' i should have kissing you ' . Sen kommer One thing acoustic vara med också! Jag kan knappt vänta.

Dagens bild på Harry

Rubriken stämmer!
Dagens bild på Harry! :D

Söker 1D lägenhet?

Detta la Nrj ut på sin sida:
Kan det vara sant?
Om vi får veta/läser något mer kommer vi ju såklart lägga upp det.

Bromance!

Detta är vad jag kallar äkta bromance! :')
aw

Like a dream, kapitel 1

Jag satt i min nya skola, i Holmes Chapel, jag var redo för att göra matte provet som jag hade övat på i så många veckor, Tim Styles gick stelt fram till varje elev och gav dem ett häfte med massa tal.
"Your time starts now, you have an hour on you, then the time is over, okay?" vi nickade och satt lutade ner mot häftet.  Jag tog upp min penna och läste första uppgiften, 'ts.. lätt ju' tänkte jag, och skrev ner svaret, efter att ha gjort alla 40 uppgifter, kollade jag på klockan, en kvart kvar. Jag räckte upp handen och mr Styles skrev ner min tid. Jag tog upp min bok som jag höll på att läsa, jag kollade runt i klassrummet, ingen var klar än, man hörde suckar lite överallt, fler och fler började bli klara..
"STOP!" ropade Tim.
Alla la ner sin penna och tittade upp. "Now let's eat!" sa han och skyndade sig ut ur klassrummet, "come on! I'm hungry, hurry!" alla reste sig upp och plockade ihop sina saker.
Jag mötte min kompis Danielle, som var med sin pojkvän Liam.. Vi gick till matsalen tillsammans och la upp maten på våra tallrikar. Vi satte oss tillsammans med Harry, Louis, Zayn och Niall, som tur är var jag vän med alla, och de var dem "populära" på skolan, och väldigt snygga.
Efter en lång, ganska tråkig skoldag var det äntligen helg och Zayn som hade fyllt år skulle ha en stor fest ikväll.
Danielle följde med mig hem och vi gjorde oss i ordning tillsammans, vi hade vart och köpt nya klänningar för några dagar sedan. Jag hade på mig en svart, kort klänning, och Danielle hade en vit klänning med lite glitter på.
Vi ringde till Liam och Niall som skulle komma och hämta oss, dom kunde ju lika gärna vara här sålänge.
Dom kom efter 15 minuter, "Hey girls!" "Hi boys" svarade vi samtidigt.
Vi gick och satte oss i soffan och pratade lite.
När klockan stod på kvart i nio började vi gå mot Zayn's hus, efter som att det bara låg 5-10 minuter bort.
Liam fixade till sitt hår och knackade på, man hörde ett svagt ljud av musik.. "Heeey!" sa en glad Zayn, "Hey, Happy B-day" sa alla och kramade om honom, jag gav honom även en snabb puss på hans kind,
han log mot mig.
När vi klev in i det stora, ganska lyxiga huset, var det nästan fullt, och hela huset dunkade.
Vi gick fram till Louis och Harry som satt i soffan.. med massa tjejer runt sig såklart, dom var aldrig ensamma.
När dom såg att vi hade kommit reste dom sig upp och gav oss varsin kram.
Vissa tjejer gick bort när vi kom, så det fanns plats till oss, men Danielle satte sig i Liam's knä istället.
Bara efter en liten stund hade nästan alla gått upp på golvet för att dansa, det var bara jag och Zayn som satt kvar i soffan.
"So what do you think? want to dance?" frågade han och log mot mig, jag nickade och log tillbaka.
Han tog tag i min hand och drog upp mig på dansgolvet, vi dansade nästan inte tillsammans mer galet..
Efter att ha dansat en lång stund, ropade Zayn något, men det var helt omöjligt att höra, "What?" frågade jag, han ställde sig närmare mig och sa högt "Want something to drink?" Jag nickade och följde efter honom, "I dont know what this is but i think it is something with alcohol" "Okey, haha" sa jag och tog emot drickan.
Det var inte lätt att försöka dricka något, för vart man än gick var det någon som gick på mig eller råkade knuffas. "Haha, come with me" sa någon och jag vände mig om, Louis.
Han började gå upp för en trappa och jag följde efter honom.
Han gick in i ett rum och stängde dörren. Jag fick en konstig känsla i magen en kittlande känsla.
"I have the same problem as you, can't drink.." sa han och log.
Jag skrattade lite, och satte glaset vid munnen.
Louis satt på en säng och tittade på mig, "why do you look at me all the time?" frågade jag och skrattade.
Han skrattade och svarade "because you're cute" .
Plötsligt öppnades dörren och Liam och Danielle kom in, dom skrattade och kysste varandra. När dom såg att vi var inne i rummet började dom skratta ett nervöst skratt.
"Sorry.." sa Liam och satte sig jämte mig med Danielle efter sig.
Vi pratade lite med varandra, men efter en stund gick vi ner till dom andra, vi satte oss i soffan, men efter en liten stund flög Liam och Danielle upp på dans golvet. Vi satt och tittade på dom, det började spelas en lugn låt och jag och Louis tittade på varandra och log, vi reste oss upp och jag la mina händer på hans axlar och han la sina på min midja, vi dansade sakta i takt till musiken.
Jag lutade mitt huvud mot hans bröst. När låten var slut sa han "hm, you are a good dancer" och log, "you too" sa jag. 
Så den 1:a delen nu! :D vad tycker ni? kommentera så får ni nog nästa del.

Gott skratt!

Jag fick mig ett väldigt gott skratt när jag såg detta! :p
Hihi!

Om novellen..

Vi bestämmde att vi skulle ändra novellen, så nu kommer den inte handla om Larry..
Utan det kommer handla om Louis och Vanessa, båda är 18 år.
Den kommer att heta 'Like a dream' och jag [Paulina] kommer skriva första kapitlet, det ska jag göra efter att jag har skrivit klart detta inlägget ;)
det kanske inte bli jätte bra uppdatering på novellen.. men vi ska väll försöka! ;]

Harry got hit inte the face with a tampon...

Harry Styles photoshopped getting hit in the face with a giant tampon
"I got hit in the face with a tampon," Harry told the Daily Mirror.

- SugarscapeIf One Direction were Disney characters...

Haha, vad tycker ni? är dom lika?
- Sugarscape

Trends

One direction documentary.

Hej, jag tänkte dela med mig om vad jag gör just nu, jag sitter & skrattar, gråter & är nervös, för jag tittar på one direction documentary. Än så länge så är  den jätte bra! :)
Part 1
Part 2
part 3
Part 4
Part 5
Där är hela dokumentären i olika delar! Dokumentären går dock inte i svensk tv. Hoppas ni gillar det!

Visste du att..?

• killarna har sagt att de skulle kunna dejta ett fan men sålänge de vet att de gillar dem för vem de är och inte för deras kändisskap.

Niall var rädd för clowner när han var liten

• Harry en gång har sagt att om han verkligen älskade en tjej, så skulle han komma på ursäkter till att kyssa henne var 5:e minut.

När killarna var i x factor huset så flyttade Zayn och Liam ur resten av killarnas rum i sista veckan för att dom andra var för stökiga.

• Dom tycker att One Thing videon var roligast att filma, och det är deras favorit video.. än så länge ;)

• Zayn vill ha en tjej som är intelligent och het.

•Innan killarna skulle titta på WMYB videon fick dom vänta på Niall som skulle hämta mat.
Missade ni "Fredagkväll med Malin"?

För er som missade "Fredagkväll med Malin" eller vill se den igen.
Så har ni länken här. :)
http://svtplay.se/t/149240/fredagkvall_med_malin

Liam på twitter.

Haha hittade detta på [denna bloggen]

Förlåt att jag inte har skrivit så mycket men har varit ganska upptagen den senaste veckan :/

Dagens 1D-foto

Dagens bild-favorit! :D

Så söta!

Rösta!!!

One direction need our vote!
http://www.thehothits.com/news/28371/who-will-be-the-biggest-artist-of-2012

killarnas muggar

Killarnas muggar på milkshake city.

Rörliga bilder

Tumblr_lxpymqcoia1r64rsto2_250_largeTumblr_ll7lrwbl6x1qcczk4_largeTumblr_lxqvrpn5mb1r693roo1_500_large_largeTumblr_lxwj4xyrue1r33cqno2_500_largeAuazas_largeFxgcgp_largeTumblr_lx8y70v9hv1r6x1xmo1_500_largeTumblr_lxuemqqb4p1qgilzzo1_400_large_large

Trends

Bildbomb

Eftersom vi inte vart lika mycket uppdaterade igår så får ni en bildbomb nu! :D
Haha, Louis.
Ett fan kastade upp dessa handbojor upp på scen, Harry tog dem och blinkade med ena ögat åt Louis och Louis viskade "Later" ^^

Hottie!

Aw.

Jag drunknar i hans vackra ögon. ♥

My boy :>

Sötare än så finns det inte :')

Dagens bilder...

Ziam 4-ever ♥

One direction

Vart tvungen att lägga ut denna bilden :')

Dagens bilder!

Zayn:
Liam:
Harry:
Louis:
Niall:

Fanfic

Just nu har vi faktiskt en fråga till ER läsare! Och vi undrar ifall ni tycker att vi ska göra en fanfic i bloggen också! I en speciell kategori 'fanfic' eller nåt sånt. Så om du tycker detta verkar som en bra idé, kommentera då! :)
Hihi, Louis fick vara på bild nu, :D

One Direction i tv nästa lördag!

Somsagt! nästa vecka ska 1D vara med i tv, i barnkanalen klockan 19 40! SÅ MISSA INTE DET!
men det håller nog bara på i 15 minuter tyvär :s, men bättre än inget ju!
så SvtB klockan 19.40!

Don't forget

Don't forget 2 like our facebook-site ! :'D
http://www.facebook.com/pages/Onedirectionswefansitebloggse/279429798755918?ref=ts&sk=wall

INTERVJUN I P3

Det kanske var vissa som missade radiosändningen i p3 förut. Som kanske många vet så var One Direction med på en radiosänding i en intervjuv i Stockholm förut idag, ni som missade sändingen kan alltid kolla på den här!

Dagens 1D-foto

Alla Underbara grabbar som man hoppas på att få träffa snarast! :')

Dagens bild på Niall

Dagens bild på Zayn

Dagens bild på Liam

Dagens bild på Louis

Dagens bild på Harry

Liam jagad av en sked..

 


Hahaha, roligt men taskigt.


 

One thing videon

One thing Videon har redan över en miljon tittar, Bra där!
& Den laddades upp för mindre än ett dygn sen ju! :D

Dagens 1D-foto

Dagens bild på Liam

Dagens bild på Liam.

Dagens bild på Harry

Dagens bild på Harry.

Dagens bild på Zayn

Dagens bild på Zayn

Dagens bild på Niall

Dagens bild på Niall.

Dagens bild på Louis

Dagens bild på Louis kommer här!

Paulina

Hejhej.. ^^
Jag heter då Paulina som ni ser (↑)
Jag är också tolv år, men om bara några månader 13.
Jag bor i lilla Gnosjö, som är ganska okänt...
Jag älskar verkligen One Direction, och har tur som har vänner som också gör det, så det är vad vi snackar om mest! (y)
Om ni undrar något så kan ni ju kommentera det så ska vi försöka svara!
(Larry ♥)
en lite mer normal bild då.. :

Evelina

Hej alla directioners som snart kommer börja läsa denna bloggen, hoppas jag i alla fall. Jo jag vill säga att jag är 12 år & går i 6.an som ungefär alla i min ålder. Vi bloggar som sagt så mycket vi hinner! En sak till bara, vi som bloggar här är GALNA! i one direction!
Bjuder stort på bilden! :D

ONE THING-ONE DIRECTION!

Nu har musik videon äntligen släppts!!
Vad snygga dom är! fast det är dom ju alltid! ;)

Killarna önskar gott nytt år.

Så söta! :]

Bilder

1D Är sjukt underbara! Det finns inga finare :')
Jag bjuder väl på några bilder nudå!
Vackert!
:')
Naws.. <3

Gott nytt år alla directioners!

Gott nytt år! Hoppas ni får en bra fortsättning.