LOUIS MED ETT FAN

Louis with a fan - 15.12.2013 - at Rays of Sunshine in London. 
POSTED BY EVELINA

LOUIS TWEETAR & WWA TOUR Q

Vilka här ska gå på WWA-tour nästa år? Eller ja, rättare än sagt vilka har fått biljetter? Vart ska ni gå för någonstans? Det behöver ju faktiskt inte bara vara i Sverige, det skulle vara så kul att veta! 

POSTED BY EVELINA

HARRY TWEETAR


POSTED BY EVELINA 

NIALL PÅ INSTAGRAM


POSTED BY EVELINA

ONE DIRECTION VIDEODIARIES XFACTOR 1-10

Denna veckan har jag som kanske sagt väldigt svårt att hinna med och blogga men vi får hoppas att Jessica kan ta över lite mer denna veckan. 
Men här har ni ett videoklipp med alla killarnas videodiaries från XFACTOR, det är alltid roligt att titta på om man är sjuk eller kanske bara inte harf något att göra och vill tänka tillbaka 1-2 år. 
 

#1DPICOFTHEWEEK

 

LOUIS INSTAGRAM

Har ett långt tag trott att Harry och Niall är dom enda med instagram från bandet men hittade alldeles precis Louis louist91 heter han där och Harry Harrystyles och Niall Niallhoran, Liam och Zayn har dock inte men återkommer om det skulle visa sig att dom har!
( Bild i repris från NY )
 
 

NIALL PÅ INSTAGRAM

HARRY TWEETAR:

 

BILJETTER KVAR TILL DEN 14.E JUNI 2014

Finns kanske några som inte har fått/köpt biljetter till extrakonserten den 14 Juni nästa år. Ännu är det inte försent att köpa biljetter. Det finns både sittplatser och ståplatser, dock endast ståplatser till bakre parkett: green och yellow. Vill man inte ha ståplatser kan man ju alltid välja sittplatser vilket det finns gott om kvar!
Klicka på bilden för att komma till Ticnet.com.
 
 
 

THROWBACK THURSDAY

 
 
 
 

KILLARNA I NY 3/12-13

(Tidsinställt inlägg)
 
 
 
 

HARRY PÅ INSTAGRAM

" C Wissle and I. "
 
 

BOKA 'THIS IS US' PÅ CDON!

Ni vet väl att ni kan boka This is us-DVD'n på CDON.SE? Den släpps den 19.e december och jag kan ju säga direkt att det är en perfekt julklapp för er som älskade filmen. Klicka på bilden för att komma till sidan och ni kan passa på redan nu att förbeställa den för det är 6% rabatt, skynda er! 
 
 

THIS IS US EXTRA

 

ETT ÅR SEDAN MSG

Idag är det ett helt år sedan killarna uppträdde på Madison Square Garden i New York. Jag tycker det är helt sjukt vad tiden har gått fort och dom har hunnit med att göra så mycket. Jag kan inte säga mer än att jag är så himla stolt. Är inte ni stolta? 
 
 
 

HARRY TWEETAR: